Ha már elértük, hogy felfigyeljenek weboldalunkra, az is nagyon fontos, hogy ott tartsuk a látogatókat és egyértelmű, számukra fontos információkat adjunk annak érdekében, hogy egyszer valóban ügyfeleink legyenek.

"Sok bába közt elvész a gyerek."

Ha túl sok információ, sok-sok érdekes tartalom van egyszerre egy látogató szeme előtt, nem biztos, hogy arra fókuszál, ami a weboldal tulajdonosnak igazán fontos, ez pedig nem más, mint a megrendelés, a vásárlás!

Ha egy weboldal látogató ráment az oldalunkra, nagy valószínűséggel azért tette ezt, mert érdekli az a téma, amivel foglalkozunk. Cégem weboldalára főként weboldalkészítés, online marketing tanácsadás miatt jönnek a látogatók. Éppen ezért nem terhelem őket azzal, hogy mit gondolok a gazdasági válságról, vagy hogy melyik évben milyen díjat nyert cégem nemzetközi kiállításokon, de még azzal sem, hogy milyen a cégem szervezeti felépítése. Őt egy dolog érdekli: mit kínálok neki és az mennyibe kerül?

Természetesen az előbbi információk is nagyon fontosak, igenis kellenek egy weboldalra, de tudnunk kell, hogy azt hol, milyen menüpontba helyezzük el és valóban elérhető legyen a látogató számára, ha kíváncsi a cég részletes adataira, szakmai nézeteire. De legyen mindig az ügyfél az első! Az ő igényei és érdekei legyenek a legfontosabbak!

 

Elgondolkodtató...

  • Mi az, amit Ön elsőnek megnéz egy weboldalban?
  • El szokta olvasni más weboldalán a "Cégünkről", "Cégünk története" menüpontokat?
  • Mi az, amit mindenképpen elolvas egy weboldalon?
  • Mi az, ami miatt akár rögtön elkattint egy weboldalról?
  • Ön milyen tartalmat tenne fel saját weboldalára?

A bejegyzés trackback címe:

https://webhaszon.blog.hu/api/trackback/id/tr302391343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása